Video – Margarida Xirgu

Video – Margarida Xirgu

Posted by on Mar 10, 2017 in .. URBAN PROJECT, ...acces_SOS, Blog, News | No Comments

Us presentem el video resum dels estudis previs reaitzats per la Plaça Margarida Xirgu que vàrem redactar per l’Ajuntament de Barcelona l’any passat. Amb la col·laboració de La Petita Dimensió.

Carrer Caracas

Carrer Caracas

Posted by on Feb 27, 2017 in .. URBAN PROJECT, ...acces_SOS, Blog, News | No Comments

Hem finalitzat la redacció dels Estudis Previs d’urbanització del Carrer Caracas, al Districte de Sant Andreu, Barcelona. El passat dia 22 de febrer de 2017 vàrem fer la presentació pública del projecte al Centre Cívic Baró de Viver. Imatges realitzades per: Maria Arau

Barri del Castell – 2016

Barri del Castell – 2016

Finalment s’han acabat les obres dels tres carrers que faltaven. Un projecte inicat al 2009 amb els companys d’acces_sos. Ha estat un procés llarg però plé d’alegries. Molt contents del resultat i de la resposta dels veïns. 2  

Sant Vicenç dels Horts – Final d’obra

Sant Vicenç dels Horts – Final d’obra

Posted by on Apr 18, 2016 in . .FINISHED, ...acces_SOS, Blog, News | No Comments

Us adjuntem unes fotografies que ens ha fet arribar la Diputació de Barcelona. Una petita obra: un semàfor, una triangle verd, una zona de prioritat invertida… Un racó recuperat per a la ciutadania.  

Barri del Castell – under construction 2
Barri del Castell – Under construction
DISEÑO DE LA CIUDAD

DISEÑO DE LA CIUDAD

Aquest mes, la revista Diseño de la Ciudad nº 96 publica la intervenció feta al c/Segre de Malgrat de Mar. Podeu consultar l’article aquí.  

Barri Castell – Inici d’Obres

Barri Castell – Inici d’Obres

Dos anys més tard, tornem a començar les obres de millira de l’accesibilitat dels carrers del Barrei del Castell de Malgrat de Mar. La setmana passada vàrem començar l’enderroc dels carrers Montnegre, Tordera i Montseny. Esperem que el resultat sigui tant engrescador com el del Carrer Segre.  

Sant Vicenç dels Horts – tram final

Sant Vicenç dels Horts – tram final

Estem a punt de finalitzar les obres de l’entrada Nord de Sant Vicenç. Una petita obra: un semàfor, una triangle verd, una zona de prioritat invertida… Un petit racó recuperat per a la ciutadania.    

Els Àngels – inici

Els Àngels – inici

Posted by on Mar 16, 2015 in . .PROJECT, ...acces_SOS, News | No Comments

El Barri dels Àngels està situat sobre l’antic Camí dels Pobres, a Castellví de Rosanes. L’antiga esglesia parroquial, el cementiri, la rectoria, uns petits habitages, una font, unes basses de reg… Una petita intervenció que ha de dur-se a terme amb cura per no malmetre l’esperit pròpi d’aquest nucli. Veure nota de Premsa