Presentació del document final ECODIScat

Posted by on Jul 10, 2012 in ...ECO_design | No Comments

Demà dimecres, dia 11 de juliol a les 17.30 h, a la sala d’actes d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7 de Barcelona) es farà la Presentació del document final de l’ ecodiscat 2012-2015.

Aquest Programa és el resultat de l’esforç i la col·laboració de moltes persones dels diferents àmbits professionals i en representació dels diferents actors socials, entre d’altres de Territori 24 que va participar en la presentació de propostes pel document de treball.

Aquest Programa no és l’objectiu, sinó el principi de moltes actuacions participades per tots els actors socials amb la finalitat de potenciar una economia sostenible i aprofitar la oportunitat d’assolir els avantatges ambientals, econòmics, socials i de competitivitat que pot oferir l’ecodisseny.

Programa Complert de l’acte.

Leave a Reply