acces_sos a la Bienal Europea de Paisatge.

Posted by on Oct 8, 2012 in . MEDIA, ...acces_SOS | No Comments

El projecte d’urbanització del carrer Llobregat a Malgrat de Mar ha estat seleccionat per la Bienal de Paisatge per formar part de l’exposició.

La podeu visitar a la seu central del COAC a la plaça de la Catedral de Barcelona.

L’objectiu del projecte consisteix; en millorar les condicions d’accessibilitat del carrer; en dotar de qualitat l’espai públic col·lectiu per tal de transformar-lo en un recorregut diferent, dedicat a una circulació de vianants que es complementi amb la circulació dels cotxes; en dotar l’espai d’una continuïtat visual y de projecte que pugui ser transformada en model d’actuació per les futures intervencions en els altres àmbits del Barri del Castell.

Leave a Reply