Centre d’Interpretació La Suda / Castell del Rei. Lleida _ Final d’obres

Posted by on Jun 15, 2010 in . .FINISHED, .. EPHEMERAL, ...ID_scapes | No Comments

INTERIOR-01

INTERIOR-01file

interior-02

LS-02

LS-04

LS-destacada1

L’exposició es planteja per a explicar el lloc, el Castell del Rei, als visitants. Es situa en la única sala que es conserva del castell i a la terrassa superior des don es contemplen unes vistes de 360º de tota la plana de Lleida.

El muntatge expositiu ha de permetre l’ús de la sala per a altres actes i realitzar-se amb recursos mínims. Son 3 grans lluminàries penjades que acullen els continguts en el seu interior. Un sistema manual fa pujar i baixar-les quan sigui necessari alliberar la sala. Al fons un audiovisual projectat directament sobre la pedra resumeix els continguts.

A la terrassa uns elements que recorden als miradors de les zones turístiques ens inviten a mirar, en el seu interior s’ensenyen imatges sobre diferents aspectes de la ciutat de Lleida.

L’exposició es permanent però tot el muntatge es planteja com un contingut fàcilment renovable.

Leave a Reply