OPEN HOUSE BCN 2017

Posted by on Oct 16, 2017 in . MEDIA, ...ECO_design, News | One Comment

Enguany tornem a participar en la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, el festival 48h Open House BCN

Dins del circuit Open Green, el Centre Cívic Baró de Viver obre les portes el proper dissabte 21 d’Octubre  (d’11.00 a 14.00 h.)

L’Open Green és la secció del Festival compromesa amb el medi ambient que explica i promou l’arquitectura que busca optimitzar els recursos naturals de tal manera que es minimitza l’impacte ambiental dels edificis sobre el medi ambient i els seus habitants.

 

1 Comment

  1. Quilt Patterns
    25 January, 2019

    Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I鈥檇 prefer to use some with the content on my blog whether you don鈥檛 mind. Natually I鈥檒l give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

Leave a Reply