Curs universitari sobre accessiblilitat a la CUIMP

Posted by on Feb 17, 2012 in . MEDIA, ...acces_SOS | No Comments

El Consorci Universitari Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona, ha seleccionat el curs: L’accessibilitat ampliada: Claus per a la gestió de l’espai públic i del desenvolupament sostenible, dirigit per la Bet Alabern i el Carles Llop, per la seva programació de tardor del 2012.

Acces_sos fa un pas endavant portant la discussió sobre el concepte d’accessibilitat al mon universitari.

L’agrupació internacional, abocada a la investigació de l’accessibilitat de l’espai públic urbà, es proposa ampliar el concepte d’accessibilitat, restablint les relacions dels habitants i les seves rutines metropolitanes amb l’espai públic, i defugint l’equiparació entre accessibilitat i minusvalidesa.

http://www.cuimpb.cat/

1 Comment

  1. Toni Riba
    17 February, 2012

    Enhorabona again!
    Pinta molt bé i codirigir amb el Carles Llop ha de ser molt interessant.

Leave a Reply