L’Eix Cívic Tomàs Gimenez a la Bienal Europea de Paisatge

Posted by on Oct 8, 2012 in . MEDIA, .. URBAN PROJECT, ...acces_SOS | One Comment

L’obra d’urbanització de l’Eix Cívic de Tomàs Giménez finaliltzada a L’Hospitalet a començaments d’any, ha estat seleccionada per l’exposició de la Bienal Europea de Paisatge.

La podeu visitar a la seu central del COAC a la plaça de la Catedral de Barcelona.

Objectiu: L’objectiu del projecte consisteix en formalitzar l’Eix Cívic de Tomàs Giménez per relligar els barris de Pubilla Cases i la Florida, de manera que, de forma coordinada amb els projectes que s’estan redactant pel carrer de la Primavera i l’Avinguda Catalunya, seveixi de nova espina dorsal de l’espai públic que relligui els barris nord de la ciutat.

Estratègia:La proposta d’intervenció gira al voltant d’un eix principal: la millora de la connectivitat entre l’avinguda de Tomàs Giménez i l’avinguda de la Primavera.

Per una banda és imprescindible millorar les condicions físiques d’accessibilitat del conjunt, sent especialment rellevant la millora de les condicions amb que es creua l’avinguda Isabel la Catòlica i la reestructuració de la plaça Iberia ja que és en aquest tram on es produeix el principal coll d’ampolla per la lliure circulació dels vianants.

Per l’altre banda la disposició dels elements d’enllumenat al llarg de l’eix serveix com a punts d’orientació ajudant a la lectura conjunta de la intervenció.

Promotor: ADU – Agència de Desenvolupament Urbà – Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat

Superfície construïda: 32.594 m2

PEC: 4.803.920,77€

1 Comment

 1. toni riba
  10 octubre, 2012

  Ei, enhorabona!
  Sempre està bé que et reconeguin la feina ben feta.
  Nosaltres també estem a l’expo amb la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.
  Fins aviat.

  Toni Riba

Leave a Reply