*Inscripcions Obertes: L’ACCESSIBILITAT AMPLIADA, claus per al projecte i la gestió integral de l’espai públic.

Posted by on Oct 17, 2012 in News | No Comments

S’han obert les inscripcions pel curs: L’accessibilitat ampliada: claus per a la gestió de l’espai públic i del desenvolupament sostenible, que es celebrà els propers dies 28 i 29 de novembre a Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) de Barcelona.

Tractara sobre quins son els problemes i oportunitats de les ciutats del nostre entorn (Catalunya, España, Europa) i també en sentit més universal de cara a el que anomenem “accessibilitat ampliada” és a dir, el dret a la mobilitat amb autonomia amb independència d’edat, condició psicofísica, social, econòmica i cultural.

En aquest sentit, des de l’accessibilitat universal sense barreres físiques, fins als mitjans de transport, passant per les tecnologies (smart) que afavoreixen noves maneres d’usar la ciutat i els seus recursos, seran els temes de presentació i aprofundiment.

El curs dirigit per Carles Llop i Bet Alabern comptarà amb la presència de ponents catalans i internacionals com Salvador Rueda, Agència d’ Ecología Urbana de Barcelona, Enrique Rovira-Beleta, Director del “Postgrado en Accesibilidad y Diseño para Todos”, Universitat Internacional de Catalunya, Jean Pierre Orpheuil, Institut pour la Ville en Mouvement (Paris),

+ informació:

Secretaria d’Alumnes
CUIMPB-Centre Ernest Lluch
Tel: 933017555
info@cuimpb.cat

Leave a Reply