Eix Cívic Tomàs Giménez

L’eix cívic de Tomàs Giménez va prenent forma. Pot semblar poc transcendent, però aconseguir el lloc necessari per traslladar el kiosk, significa alliberar espai, permetre el pas de persones al llarg del passeig. Sembla que sigui natural tenir-lo situat a una banda, però abans ocupava el 80% del passeig central.

Aquest canvi és significatiu: amb poc aconsegueixes molt, o al revés a vegades per aconseguir una cosa aparentment fàcil has de realitzar esforços que després no s’aprecien a simple vista.

Cal que ens plantegem quins son els punts sensibles abans de fer el projecte. La normativa és d’obligat compliment, i es bo que hi sigui, però les coses que realment marquen la diferència entre un espai accessible i un que no ho és, no pot ser copsat per cap text legal.

Leave a Reply